Relatiecoaching

Soms is een relatieweekend te kort om de gewenste verandering in jullie gedrag of situatie te bereiken. Dan kan het goed zijn om nog één of meerdere vervolggesprekken met elkaar te hebben zodat jullie stap-voor-stap verder komen en jullie relatie weer de verbinding geeft waar jullie beiden naar verlangen.  Daarom bieden wij naast de weekenden ook relatiecoaching en individuele begeleiding aan. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal stellen op deze manier kunnen ondersteunen waarna ze weer op eigen kracht verder konden. 

Deze relatiecoaching gesprekken duren maximaal 1,5 uur en worden door ons beiden begeleidt. De gesprekken vinden bij ons thuis in Ommen plaats. Data, frequentie en tijdstip gaan in overleg. 

Ook als je geen relatieweekend bij ons hebt gedaan zijn jullie welkom voor relatiecoaching. We bespreken graag vooraf waar jullie tegen aan lopen en wat jullie verwachtingen zijn. Dat kan in een gesprek bij ons thuis maar ook door middel van een beeldbelgesprek.

Als er in jullie relatie sprake is van geweld, verslaving(en) of een psychische stoornis dan zullen we eerst met jullie bespreken of relatiecoaching bij ons zinvol is of dat een andere vorm van hulpverlening beter aansluit.

De kosten voor individuele gesprekken bedragen in 2024:

InkomenscategorieNetto gezinsinkomen per maand*Tarief per gesprek
ATot en met 2.150 euro per maand82,50 euro
BTussen 2.150 en 3.200 euro per maand107,50 euro
CVanaf 3.200 euro per maand135 euro
Tarieven voor individuele begeleiding

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Kijk hier voor de voorwaarden.

Voor stellen die een aanvullende ziektenkostenverzekering hebben bij De Christelijke Zorgverzekeraar is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.