Relatieweekend

In een Hart voor je Relatie weekend trekken we anderhalve dag samen op. We ontvangen jullie op vrijdagmiddag rond 17.00 uur en sluiten zaterdag aan het einde van de middag af.

In de eerste plaats geven wij ruimte aan wat er speelt in jullie relatie. Dat doen we door een luisterend oor te bieden en een open gesprek met elkaar te hebben. Samen met jullie kijken we naar wat er speelt, hoe dit invloed heeft op jullie relatie (en gezin) en welke stappen jullie zouden kunnen zetten om jullie relatie te verdiepen en verstevigen.

In onze gesprekken kan het gaan over alles wat jullie raakt. In jullie persoonlijk leven, huwelijk, de opvoeding en het gezin. Wat wij aanreiken komt vanuit onze eigen levenservaring en opleiding en is gebaseerd op psycho-pastorale inzichten en christelijke waarden. We gebruiken de tijd met elkaar voor gesprekken, persoonlijke opdrachten, een gezamenlijke maaltijd, een wandeling, gebed- of stiltemoment. Bij de invulling van de tijd laten we ons vooral leiden door de vragen en uitdagingen die er bij jullie leven. Alles wat jullie met ons delen blijft vertrouwelijk. Wij geloven dat vertrouwen, respect en veiligheid de basis zijn voor een goed resultaat.

Jullie overnachten in onze sfeervolle gastenkamer die een eigen opgang heeft en een eigen badkamer met douche en toilet. Het is eventueel mogelijk een extra overnachting bij te boeken.

Onze gastenkamer en woning zijn corona-proof. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verwachten dat ook van onze gasten.