Ervaringen

Dit zeggen stellen over hun ervaringen met de relatieweekenden en relatiecoaching bij Hart voor je Relatie:

Ervaringen van een stel, 5 jaar getrouwd met peuter van 2 jaar:

“Wij dachten dat ons huwelijk op dit moment zonder bijzonderheden verliep. Maar dit weekend hebben we echt ontdekt dat er nog zoveel te leren is. We kunnen nu weer verder om onze relatie te laten groeien in communicatie en verbondenheid”.

Ervaringen (lang weekend) van een stel, 17 jaar getrouwd met 4 kinderen

Zij: “er was een goede diepgang in de gesprekken en een fijne afwisseling tussen ontspanning en inspanning. De begeleiding van Hans en Anja was fantastisch. Ze geven gerichte en warme aandacht en hebben ons geholpen elkaar weer te bereiken. De gastenkamer was tot in de puntjes verzorgd”. 

Hij: “Hans en Anja dringen door tot de kern. Het voelde vertrouwd en het weekend heeft ons geholpen om samen weer een team te worden. Het was intensief maar ook met voldoende rust”. 

Ervaringen van een stel, 14 jaar getrouwd, 3 kinderen:

Zij: “bij ‘Hart voor je Relatie’ hebben we in een ontspannen sfeer meer kunnen ontdekken van onze relatie. Er zijn voor mij meerdere lagen zichtbaar geworden van mijzelf en van mijn partner en we hebben handvaten gekregen om elkaar te versterken en aan te vullen. Dit was niet gemakkelijk en soms ook pijnlijk, maar ik heb alleen maar liefde ervaren zonder oordeel”. 

Hij: “het heeft ons veel inzicht gegeven in de achterliggende behoeften en angsten in onze communicatie naar elkaar en naar de kinderen toe. We hebben veel handvaten gekregen om onze communicatie met onze kinderen beter aan te pakken. Het was erg verdiepend en we hebben zeker nog wel tijd nodig om de hoeveelheid stof te herkauwen! Het gastenverblijf beviel ons erg goed en de omgeving is erg rustgevend. Kortom top!”

Stel, 2 jaar getrouwd:

Zij: “Hart voor je Relatie heeft ons echt een stuk verdieping gebracht in onze, al stabiele, relatie. Een echte aanrader voor stellen die al een paar jaar samen zijn”.

Hij: “De manier waarop jullie op maat en spot-on vorm geven aan de inhoud van het weekend is super. Het geeft verdieping aan de relatie en zorgt ervoor dat ik aan de slag ben gegaan met mijzelf en mijn aandeel in de relatie”. 

Ervaringen van een stel, 6 jaar samenwonend, 3 kinderen uit samengesteld gezin:

Zij: “Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Analyses zijn raak, opdrachten passend. Het was een weekend waarin we hebben mogen werken vanuit warmte, vertrouwen en openheid en echt op een diepere laag”.

Hij: “Door jullie zijn we weer tot de kern van onze relatie gekomen. Jullie zijn zulke mooie, warme, oprechte, goed luisterende mensen. Wauw”. 

Stel 7 jaar getrouwd, 3 kinderen:

“We kijken terug op een heel goed en bijzonder weekend! Daardoor hebben wij elkaar echt weer gevonden in datgeen waar we elkaar in het verliezen waren. We zijn er nog vol van en over en we kijken ernaar uit om meer verdieping te vinden samen”.

Stel, 21 jaar getrouwd, 4 kinderen:

“Na ruim 21 jaar huwelijk vonden wij het heerlijk en verfrissend om weer scherp te krijgen wie we voor elkaar willen zijn. We vonden het heel fijn hoe Hans en Anja met onze vraagstelling omgingen en op zoek gingen naar de kern. De gastenkamer is een fijne plek, we werden heerlijk ontzorgd. Hans en Anja werken professioneel en in verbondenheid met God. Dat maakte dit weekend voor ons extra waardevol. De impact van het weekend druppelt nog lang na…”

Stel, 1 jaar getrouwd:

“Een goed huwelijk kan inderdaad beter! Dank jullie wel voor de nieuwe inzichten en handvatten voor ons huwelijk. Jullie geven door prettige gespreksvormen en opdrachten ons eye-openers hoe wij elkaar nog meer in onze waarde en kracht kunnen zetten. Een opbouwend weekend dat we iedereen kunnen aanraden!”

Stel, 14 jaar getrouwd, 3 kinderen:

“Het weekend bij HartvoorjeRelatie heeft ons vertrouwen gegeven dat we samen op weg kunnen. We hebben ruimte ervaren dat onze pijn en gevoelens er mogen zijn en hierdoor is hernieuwde verbinding ontstaan. De warme en open benadering door Hans en Anja is hierin heel helpend geweest. Heel bijzonder om te ervaren dat zij hun huis en hart open stellen voor ons en daarbij ook ons gezin. Dankbaar”.

Stel, 7 jaar getrouwd, 3 kinderen:

“Jullie hebben ons gefaciliteerd en gestimuleerd om te praten over dingen die er écht toe doen. waarbij jullie integrale aanpak ons meer heeft geleerd over onszelf, God en ons gezin”.

Stel, 5 jaar getrouwd, 2 kinderen:

“Een unieke mogelijkheid om in een warme sfeer je huwelijk een boost te geven. Heerlijke plek, fantastische verzorging alles is er. Top! Tot volgend jaar”.

Ervaringen van een stel 2 jaar getrouwd:

Hij: “Hans en Anja legden de vinger op de zere plek in onze relatie en hebben ons geholpen er op de juiste manier naar te kijken en mee om te gaan zodat er heling kon ontstaan. Dat kon omdat er een heel vertrouwelijke sfeer was en zij goed onderlegd zijn in de werking van relaties. Het gesprek hebben met zowel een man als een vrouw heeft veel meerwaarde”.

Zij: “ik heb het als heel waardevol ervaren dat jullie dit als echtpaar doen. We konden open zijn en alles wat we zeiden werd gehoord en was veilig. Alleen al dat heeft mij en mijn man veel goed gedaan. We voelden ons beiden gehoord en jullie hebben ons handvatten gegeven om dingen samen te bespreken en uit te spreken”.

Stel 2 jaar getrouwd:

“We kijken er beiden mega positief op terug! We hebben geleerd om de verbinding te zoeken met de ander en hierin je eigen ‘plaatje’ – van zo zou dit moeten – los te laten. Elkaar zonder oordeel te bevragen, te waarderen en te respecteren”.

Op de website van Ikzoekchristelijkehulp kun je ook ervaringen en beoordelingen over ons lezen.